Υποβρύχιες Επισκευές / Σχολή καταδύσεων

International Divers

Η International Divers είναι μία ευρέως αναγνωρισμένη εταιρεία καταδύσεων που εξειδικεύεται σε κάθε τύπου λιμενικές, παράκτιες και υπεράκτιες καταδυτικές υπηρεσίες σε πλοία, καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις και κατασκευές. Η εταιρεία παρέχει επιπλέον πιστοποιημένες υπηρεσίες κατάδυσης για λογαριασμό Νηογνωμόνων μετά από λήψη των σχετικών εγκρίσεων.
Η Εταιρεία συστάθηκε το 2008 από επαγγελματίες δύτες, αποφοίτους της Σχολής Δυτών Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού, με στόχο να προσφέρει μία σειρά από υψηλής ποιότητας, προσιτές σε όλους υποβρύχιες υπηρεσίες.
Ο κύριος σταθμός μας βρίσκεται στον Πειραιά. Ο εξοπλισμός μας και οι υποδομές μάς επιτρέπουν να εκτελούμε τις δραστηριότητές μας χωρίς περιορισμούς οπουδήποτε στον κόσμο, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Σχολή Κατάδυσης

Η σχολή International Divers School δραστηριοποιείται στον χώρο των καταδύσεων από το 2008 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και εκμάθησης καταδύσεων.
H σχολή μας σας βοηθάει να ανακαλύψετε ένα καινούργιο κόσμο που περιλαμβάνει μαγευτικούς βυθούς, θαλάσσια ζωή, ναυάγιο, σπηλιές και πολλά περισσότερα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.
Ελπίδος 7, 17341, Άγιος Δημήτριος
+30 215 525 8674
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας

Περιοχή Μαθητών

Εγγραφείτε για να λαμβανετε νεα μας

Copyright © 2019. International Divers. ΜΕ την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Γεια σας, επιλέξτε κάποιον από τους αντιπροσώπους μας να μιλήσετε μαζί του στο WhatsApp ή στείλτε μας email στο info@internationaldivers.gr

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;
Close and go back to page