Η International Divers είναι διαπιστευμένη στο να παρέχει τις κάτωθι εκπαιδεύσεις της ANDI International

Η ίδρυση της ANDI αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καταδυτικής ιστορίας.

Το 1988 ο Εd Betts και ο Dick Rutkowski αποφάσισαν να δημιουργήσουν την American Nitrox Divers Inc.(«ANDI»).

Σκοπός της ANDI ήταν να τυποποιηθεί η εκπαίδευση των εκπαιδευτών, των ερασιτεχνών αυτοδυτών και οι διαδικασίες των σταθμών πλήρωσης καταδυτικών φιαλών με αέρα εμπλουτισμένο με οξυγόνο (nitrox).

Το 1985 ο Dick Rutkowski αποσύρθηκε από την NOAA με 33 έτη υπηρεσίας. Είχε υπηρετήσει ως Deputy Diving Coordinator και ήταν ο ιδρυτής και διευθυντής του τμήματος εκπαίδευσης καταδυτικής υπερβαρικής της ΝΟΑΑ και του κέντρου θεραπείας αυτοδυτών. Το 1987 άρχισε να διδάσκει αυτό που ο ίδιος αποκαλούσε «Nitrox Diving» για τους ερασιτέχνες αυτοδύτες υπό την αιγίδα της επιχείρησης του (IAND) και είναι αυτός ο οποίος εισήγαγε αυτήν τη σημαντική καινοτομία στο χώρο της ερασιτεχνικής κατάδυσης.

Έπειτα, κατόπιν συμφωνίας ο Dick συναίνεσε να κλείσει την IAND και να συνεργαστεί αποκλειστικά με την ANDI. Ο Dick πούλησε την IAND σε ένα Instructor Trainer της ANDI τον Tom Mount. Παρόλο που και οι δύο εταιρείες συνέχισαν, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λήξει η συνεργασία των δύο ιδρυτών. Ο Tom Mount συνέχισε την IAND με την ονομασία IANTD.

Το 1968 ο Εd Betts ήταν ο συν-ιδρυτής των Island Scuba Centers, Inc. (ANDI # 1), στο Freeport της Νέας Υόρκης. Το 1997 η οικογένεια Betts έκλεισε τα κέντρα αυτά μετά από 29 έτη λειτουργίας. Μέχρι τότε ήταν η παλαιότερη και πληρέστερη καταδυτική επιχείρηση στο Long Island και ήταν ένα από τα πιο σύγχρονα καταδυτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Ο Ed Betts έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία ως πρακτικός μηχανικός, σχεδιάζει και εγκαθιστά μονάδες παροχής και παραγωγής αερίων και υπερβαρικών θαλάμων. O Ed Betts είναι ιδρυτής και πρόεδρος της ANDI International και έχει συγγράψει πλήθος δημοσιευμένων άρθρων και εγχειριδίων για εκπαιδευτές και μαθητές.

Λόγω της επιχειρηματικής ικανότητας και των προσπαθειών του Ed Betts πολλά από τα πρότυπα και τις διαδικασίες που αναπτύχθηκαν από την ANDI αποτελούν σήμερα τυποποιημένες πρακτικές, Παγκοσμίως, στον χώρο της καταδυτικής βιομηχανίας. Επιπλέον, ο Ed Betts ήταν ο πρώτος που εισήγαγε το SafeAir®, την τεχνική κατάδυση και την κατάδυση με rebreather σε πολλά μέρη του κόσμου.

Το 1987, όταν η αρχική παραγωγή rebreather για ερασιτεχνική κατάδυση διατέθηκε στην αγορά από την Drager στο Lubeck της Γερμανίας, η ANDI ήταν εκείνη που εξέδωσε το πρώτο εγχειρίδιο εκπαίδευσης στα αγγλικά και στα γερμανικά. Από τότε η ANDI παρακολουθώντας στενά την αναπτυσσόμενη αγορά των rebreathers, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει το υψηλότερης ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό εγκεκριμένο από τους κατασκευαστές.

Το 1991, η ANDI παρείχε εκπαίδευση σε προσωπικό καταδυτικού κέντρου εγκαινιάζοντας έτσι το πρόγραμμα EAN (εμπλουτισμένος αέρας με οξυγόνο) σε χώρα εκτός των Η.Π.Α. Η έννοια και η τεχνολογία του προγράμματος διαδόθηκε γρήγορα καθώς η ANDI επεκτεινόταν σε όλον τον κόσμο. Το όραμα της ANDI για την «τεχνολογία βέλτιστου αναπνεύσιμου αερίου» σε δύτες, αν και στην αρχή είχε κατακριθεί και απορριφθεί από ολόκληρο τον καταδυτικό κλάδο πλέον αποτελεί πρότυπο στο χώρο της κατάδυσης.

Η εξάπλωση σε όλο τον κόσμο, οφείλεται στη δέσμευση της ANDI για ποιοτικά υλικά και εκπαίδευση σε συνδυασμό με την αφοσίωσή της προς τους αντιπροσώπους της.

Entry Courses

Open Water Diver (OWD)

Είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι παρόμοιο με τα ταξίδια του ανθρώπου στο διάστημα. Ο μόνος τρόπος για να γνωρίσουμε ολοκληρωτικά τον πλανήτη μας είναι να εξερευνήσουμε τον υποβρύχιο κόσμο.

Introductory Scuba Experience (ISE)

Το Introductory Scuba Experience ένα εισαγωγικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε άτομα τα οποία θέλουν να δοκιμάσουν την αυτόνομη κατάδυση.

ANDI Surface Diver (ASD)

Το πρόγραμμα Surface Diver είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρέχει τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται στην επιφάνεια. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε άτομα πολύ νεαρής ηλικίας.

Confined Environment Diver (CED)

Το Confined Environment Diver είναι ένα εισαγωγικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές μικρής ηλικίας (8 -12 χρονών). Το επίπεδο των ασκήσεων και της θεωρίας είναι το βασικό και η κατάδυση πραγματοποιείται περιορισμένο περιβάλλον.

Open Water Specialties

Advanced Open Water Diver (AOW)

Το πρόγραμμα Advanced Open Water Diver θεωρείται ως επέκταση της εκπαίδευσης OWD. Επικεντρώνεται σε ειδικές ασκήσεις και ειδικότητες οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία και τη γνώση του OWD.

Cavern Diver (CVN)

Το πρόγραμμα Cavern Diver περιλαμβάνει τις γνώσεις για κατάδυση σε περιβάλλον με οροφή στο οποίο υπάρχει φυσικό φως.

Drysuit Diver (DSD)

Το πρόγραμμα Dry Suit Diver αποτελεί εκπαίδευση ως προς τη σωστή χρήση της στεγανής στολής, των διαδικασιών εκτάκτου ανάγκης και της συντήρησης.

Navigation Diver (NAV)

Το πρόγραμμα Navigation Diver αποτελεί εκπαίδευση προχωρημένου επιπέδου τεχνικών προσανατολισμού και χρήσης πυξίδας.

Boat Diver (BOT)

Το πρόγραμμα Boat Diver αποτελεί εκπαίδευση στις διαδικασίες κατάδυσης από σκάφος.

Night Diver (NGT)

Το πρόγραμμα Night Diver επεκτείνει την εκπαίδευση ως προς την προετοιμασία και τις διαδικασίες της νυχτερινής κατάδυσης.

Kids Training

Junior Open Water Diver (JOWD)

Το Junior Openwater Diver πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατάδυσης σκοπός του οποίου είναι να παρέχει τις βασικές γνώσεις και ικανότητες που απαιτούνται για έναν ερασιτέχνη αυτοδύτη ηλικίας 12-16 ετών.

Junior SafeAir Sport Diver (LSU-Jr Level 1)

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατάδυσης σκοπός του οποίου είναι να παρέχει τις βασικές γνώσεις και ικανότητες περί καταδύσεων με Nitrox.
Ελπίδος 7, 17341, Άγιος Δημήτριος
+30 215 525 8674
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας

Περιοχή Μαθητών

Εγγραφείτε για να λαμβανετε νεα μας

Copyright © 2019. International Divers. ΜΕ την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Γεια σας, επιλέξτε κάποιον από τους αντιπροσώπους μας να μιλήσετε μαζί του στο WhatsApp ή στείλτε μας email στο info@internationaldivers.gr

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;
Close and go back to page