Η International Divers είναι διαπιστευμένη στο να παρέχει τις κάτωθι εκπαιδεύσεις της First Aid at Work

Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία - Επείγοντα Περιστατικά ( 6 Ώρες )

Διάρκεια: 6 ώρες

Πρόκειται για μια υποχρεωτική εκπαίδευση για οποιοδήποτε περιβάλλον χαμηλού ή μεσαίου κινδύνου που μπορεί να επηρεάσει τρίτους ή απασχολούμενο προσωπικό. Οι πρώτοι βοηθοί θα καλύπτουν έναν κατάλογο θεμάτων σχετικά με πιθανές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πρώτων βοηθειών όπως καθορίζονται από το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας της Κύπρου.

ΚΑΡΠΑ & Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτης

Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (ΑΕΑ) είναι μια αυτοματοποιημένη ιατρική συσκευή, η οποία μπορεί να απινιδώσει έναν ασθενή όταν υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Επ΄ωφελεία όλου του προσωπικού που απασχολείται από εταιρείες, οργανισμούς, το γενικό κλάδο της βιομηχανίας, τράπεζες, ξενοδοχεία, τουριστικές εγκαταστάσεις, καταστήματα λιανικής πώλησης, εγκαταστάσεις αθλητισμού και αναψυχής, πανεπιστήμια, σχολεία, νηπιαγωγεία καθώς και οι περισσότεροι επαγγελματίες ή μη επαγγελματίες όπου έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο.

Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία (3 ήμέρες)

Διάρκεια: 3 ημέρες
Πρόκειται για μια υποχρεωτική εκπαίδευση για οποιοδήποτε περιβάλλον μεσαίου ή υψηλού κινδύνου που μπορεί να επηρεάσει τρίτους ή απασχολούμενο προσωπικό. Οι πρώτοι βοηθοί θα καλύπτουν έναν κατάλογο θεμάτων σχετικά με πιθανές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης πρώτων βοηθειών όπως καθορίζονται από το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας της Κύπρου.
Ελπίδος 7, 17341, Άγιος Δημήτριος
+30 215 525 8674
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας

Περιοχή Μαθητών

Εγγραφείτε για να λαμβανετε νεα μας

Copyright © 2019. International Divers. ΜΕ την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Γεια σας, επιλέξτε κάποιον από τους αντιπροσώπους μας να μιλήσετε μαζί του στο WhatsApp ή στείλτε μας email στο info@internationaldivers.gr

Πως μπορώ να σας βοηθήσω;
Close and go back to page